Een héél eenvoudig en snel receptje!
Ingrediënten voor 2 personen:
-400 g gnocchi
-1 rode ui
-1 teentje knoflook
-1 blik tomatenblokjes (400 g)
-1 el tomatenpuree
-500g snoeptomaten
-1 burrata
-zout
-peper
-Italiaanse kruiden
-rucola
Bereidingswijze:
Kook de gnocchi al dente in licht gezouten water.
Snijd de ui en knoflook en halveer de snoeptomaten.
Fruit de ui en look aan in olijfolie. Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree en gehalveerde snoeptomaten toe. Breng op smaak met zout, peper, Italiaanse kruiden en laat het geheel zachtjes pruttelen.
Giet de gnocchi af en bak nog even goudbruin in een pan.
Verdeel de gnocchi over de borden, voeg de tomatensaus toe, schep er de burrata bovenop en werk af met rucola.
Smakelijk!